Bewoners over het Bondgenoot-leven

“Sinds ik op de Bondgenoot woon ben ik op een andere manier naar mensen gaan kijken. Ik zie dat kwetsbaarheid kostbaar is. Dit heb ik geleerd dankzij de verhalen die mensen durfden te delen.”
“Door stress kan ik gesloten zitten in een kleine wereld. Maar het leven hier maakt mijn wereld groter en ik kom dichter bij mezelf. Hierdoor maak ik andere keuzes in mijn leven.''
"De Bondgenoot is voor mij van levensbetekenis. Ik kan mijn leven niet voorstellen zonder De Bondgenoot. Ik hou erg veel van de mensen en ervaar dit als mijn familie.”
“Ik kan hier veel leren, daardoor gaat het beter met me. Het is een fijne plek. Hier kan ik zijn wie ik ben. Ook leer ik aandacht te geven aan andere mensen.”
“De ontmoeting hier en de vrijheid zijn belangrijke dingen voor mij. Het is makkelijk om even te praten met iemand; heel waardevol. Ik voel me rijk met het leven op De Bondgenoot.”
“Er is hier veel ruimte voor mezelf, ik kan denken en zeggen wat er in me opkomt. Maar er is ook ruimte voor anderen. Ik ben hier geworden die ik ben.”